Årets Skole i CykelScore

Som et nyt initiativ i CykelScore er "Årets Skole" blevet udnævnt i CykelScore.

Velkommen tilbage fra sommerferie

Ærefuld titler & en smagfuld præmie
Titlen som ”Årets Skole 2018” blev tildelt den skole, der havde cyklet flest point ind i forhold til antal deltagende elever i løbet af året. På samme måde findes også ”Årets klasse”, som baseres på det samlede antal point såvel som antallet af aktive deltagere i de deltagende klasser...Cyklist Cyklist Fart på

Og vinderen er...
Vi kan nu afsløre, at det blev Næsby Skole der løb med den ærefulde titel som årets skole. Som Jane Jegind, Rådmand hos Odense Kommune, begrundede i et Facebook-opslag: "Næsby Skole blev idag udråbt til årets cykelscore skole. Hele 63 procent af børnene cykler i skole og tilsammen kørte de knap 15.000 point hjem." Og som Jane Jegind fortsatte i hendes tale: "Når man har været så dygtige til at cykle og få så meget motion, som I har, så er det vist også på sin plads med et stykke kage."

Kåringen blev således fejret på fynsk maner med brunsviger til hele skolen, hvilket faldt i god jord hos skolens unge elever.

Nøglen til successen
Det er naturligvis eleverne, som tilbringer tiden på den tohjulede og cykler de mange point ind, men fortjenesten er ikke og alene deres. På Næsby Skole har man nemlig "Cykel-Mette", som er et kærligt kaldenavn for Mette Lunø Iversen, som er skolens tovholder på CykelScore-projektet. Cykel-Mette kan med rette tage sin del af æren for skolens kåring til "Årets Skole" i CykelScore, da hun har været og fortsat er en stor drivkraft i fastholdelsen af det helårlige sundhedskoncept på Næsby Skole. Med Mettes egne ord: "Vi opfordrer dem til at cykle allerede i forårs-SFO'en og håber så derfra, at de bare bliver ved", fortæller Mette i artiklen "Næsby Skole cykler mest i kommunen" fra Fyens.dk. Den tilgang har nu båret frugt og resulteret i at Næsby Skole blev tildelt "Årets Skole 2018", hvilket Cykel-Mette og hendes mange cyklende elever med rette kan være stolte af.

Vi ser frem til at løfte sløret for "Årets klasse", som udnævnes baseret på det samlede antal point såvel som antallet af aktive deltagere i de deltagende klasser... Cyklist Cyklist Fart på

Med venlig hilsen
CykelScore