CykelScore udvider familien...

CykelScore udvider familien og byder velkommen til fem nye deltagende skoler i Odense.

Velkommen til CykelScore

Masser af nye deltagere
CykelScore starter således det nye skoleår med at kunne byde velkommen til en masse nye veloplagte cyklister: ikke blot i form af de mange nye 0. klasser, som naturligvis er mere end velkomne til at melde sig til CykelScore og cykle med i dysten om præmier, men nu også elever fra fem nye deltagende skoler. 

Vi løfter løbende sløret for, hvilke nye skoler vi byder velkommen til CykelScore, så hold øje med vores Facebook profil.

Flere deltagere, flere checkpoints 
For jer der allerede deltager i CykelScore, betyder de nye skoler ikke bare en masse nye cyklister i CykelScore-universet - det betyder også endnu flere checkpoints! Dermed bliver det endnu lettere at score point i Odense, som snart har hele 25 fysiske checkpoints fordelt over byen. Der venter ligeledes en udvidelse af de virtuelle checkpoints, som vil blive fordelt efter de nye deltagende skolers ønske om placering. 

Målsætningen i Odense Kommune er, at alle folkeskoler i Odense medtages i CykelScore konceptet; et mål, der nu er kommet endnu tættere på Thumbs Up on Google Android 9.0.

Rigtig hjerteligt velkommen til jer alle og god vind på cykelstierne i Odense.