Fart over feltet…

Efter en lang vinter med en forventelig, vejret taget i betragtning, nedgang i antallet af registreringer, er der nu igen kommet fart over feltet. Maj slår således nye rekorder med 18.986 registreringer, hvilket er det højeste antal i år.  

Fart over feltet

Sol, sommer & cykling

Det højeste antal registeringer på en måned stammer fra september 2016, hvor cykelglæden resulterede i hele 70.122 registreringer på blot 30 dage.
På daværende tidspunkt var CykelScore netop blevet etableret på 10 nye skoler i Odense, hvilket fik antallet af registreringer til at nå nye højder. September måned er dog traditionelt set den måned, hvor vores deltagere er allermest aktive. Og selvom man måske skulle tro, at der omvendt er mindst aktivitet henover vintermånederne, er det faktisk juli måned der tager prisen som den mest stille. Skolerne ligger øde hen og vores deltagere nyder deres sommerferie, hvilket naturligt nok fører til en nedgang i antallet af registreringer.

Der er vi dog ikke helt endnu!
Før sommerferien kan nydes, venter der forhåbentligt adskillige lune sommer-cykeldage, hvor det er oplagt at tage på point-jagt. Der venter hele 20 fysiske og 42 virtuelle checkpoint rundt omkring i Odense, så der er rig mulighed for at score en masse herlige point og dermed forøge chancerne for en præmie i den aktuelle "Sommerkonkurrence".

Go´ vind på cykelstierne i cyklisternes by Smiling Face With Smiling Eyes on Apple iOS 11.3