Vores enestående deltagere

CykelScore er ikke bare et sundhedskoncept som får flere op på cyklen og styrker sundheden; det er også et fællesskab, som styrker sammenholdet i klassen, på virksomheden - og CykelScore deltagerne imellem.

Jacob Thue Pejstrup Honore fra Hunderupskolen i Odense til Power Cup i Nyborg, 2016
  

Lonny Dahl sendte cykelferiebilleder, da familien tog til Hvide Sande i sommeren 2016 


Aktive deltagere
CykelScore har nogle rigtigt flittige deltagere. Hvis man tilgår ranglisterne over alle vores deltagerne og indstiller visningen til ”All-time”, vil man hurtigt kunne se præcis hvor aktive. Den absolutte topscorer, Alice fra Center for Høretab i Fredericia, har kørt med siden 2011 og har indsamlet et femcifret antal point. I toppen af listen over all-time topscorere i CykelScore finder vi også skoledrengen Jacob fra Hunderupskolen i Odense, ”cykeltossen” Per Sørensen fra Provstegårdskolen i Odense samt cykelentusiasten Lonny fra Fredericia.

Alice, Per, Lonny og Jacob deltager dog ikke bare i CykelScore – de har også været med til at vedligeholde, forme og assistere CykelScore. Teamet som står bag CykelScore, får jævnligt henvendelser fra mange af vores dedikerede deltagere, som gerne vil hjælpe. De fungerer således som en slags frivillige CykelScore-ambassadører og giver tilbagemeldinger om alt fra inaktive checkpoints, ekstraordinære point-jagter, nyt cykeludstyr, sender feriehilsner, billeder fra livet på cykelstierne, opmuntringer og forslag til forbedringer. CykelScore er naturligvis glade for at høre fra vores brugere; kun sådan kan vi blive endnu bedre til vedligeholde og udvikle det innovative sundhedskoncept, som CykelScore er. Den service som vores frivillige ambassadører yder er således ikke bare kærkommen og værdsat, den er også vigtig i henhold til at servicere CykelScores øvrige brugere. 

Senest foreslog supercyklisten Per i hans interview ”De kalder mig cykeltossen”, at CykelScore skulle lave gruppepræmier i tillæg til de individuelle præmier. ” Per forklarede: ” Det tror jeg ville motivere eleverne. De ville kæmpe med hinanden klassevis, i stedet for mod hinanden, og de ville heppe på hinanden og bakke hinanden op.” Den seneste tids spurtkonkurrencer i Aalborg, Næstved og Odense er således et resultat af Pers opfordring, og de udloddede klassegevinster har da også vakt begejstring. 


Et fællesskab

Igennem mere end et år har CykelScore kåret ”Månedens Mestercyklist”; et Facebook initiativ, der går ud på at sende et ekstra skulderklap til en cyklist, som af en eller anden grund er lidt ekstra sej. CykelScore åbner for nomineringer og vurderer efterfølgende de indsendte forslag, hvorefter æren – og den medfølgende præmie – tilfalder den deltager, som CykelScore vurderer fortjener skulderklappet.

Senest blev ”Månedens Cyklist”, for første gang siden der blev åbnet for nomineringer i marts 2016, en deltager fra Aalborg. Anton, som løb med den ærefulde titel i februar måned, blev nomineret af Lotte Honoré, som er mor til supercyklisten Jacob fra Odense.

Lotte skrev: ”Vi synes Anton Ørberg fra Aalborg fortjener titlen som månedens mestercyklist. Anton må være Aalborgs mest trofaste og flittige cykel-dreng. Der er altid lidt stille om CykelScore i Aalborg, men det findes skam, og da vi var på vores tour-de-cykelscore "tag point i 4 byer på en dag" forrige sommer, mødte vi faktisk Anton og hans far, der var så venlige at hjælpe os videre, da vi havde svært ved at finde et af de virtuelle check-points. Vi hepper på Anton.”


Jacob på cyklen og på point-jagt i Odense.


Det var således en deltager fra Odense, der sikrede en deltager fra Aalborg titlen som ”Mestercyklist” – og samtidigt kvitterede for hjælpen, da de mødtes på cykelstierne i Aalborg. De små historier om det fællesskab CykelScore understøtter er mange; senest har Per Sørensen i ”De kalder mig cykeltossen” fortalt om, hvordan han et par gange har været på CykelScore-cykeltur med hans klasse: ”Selvom enkelte elever synes, at det er lidt hårdt, har vi altid haft nogle gode ture med sjove oplevelser, der styrker sammenholdet i klassen.” I selvsamme interview udtrykker Per endvidere hans respekt for Alice Mikkelsens rekordmange point samt Jacob T.P. Honores præstationer i Odense: ”Sejt cyklet af en knægt fra 6. klasse”, kommenteres der. CykelScore motiverer således ikke blot til at dyrke motion i fællesskab – man bliver også en del af et fællesskab.