Velkommen til CykelScore

Hvert år starter en masse nye skolebørn i Odenses skoler, hvoraf en hel del vil tage turen til og fra skole på cykel.
På de skoler, der allerede deltager i CykelScore, er det naturligvis oplagt at tilbyde skolens yngste cyklister at blive en del af CykelScore-universet, hvorfor der netop er blevet afholdt en række nye opstartsevents.

Nye deltagere i CykelScore   Nye opstartsevents i CykelScore

Nye opstartsevents
Kan du huske, da din skole startede i CykelScore? I så fald deltog du sikkert i en stor opstartsevent, hvor CykelScore blev introduceret og der efterfølgende blev sat chips på cyklerne, uddelt flyers og budt velkommen til vores innovative sundhedskoncept. På samme måde har vores CykelScore medhjælper, Kathrine, taget kontakt til samtlige af de deltagende skoler i Odense og tilbudt nye forsyninger af chips, låseknapper og flyers – samt en introduktion til det innovative cykelfællesskab for skolens yngste. Mange har taget imod tilbuddet og Kathrine har derfor også haft travlt med at sætte chips på en masse små cykelhjul.

Siden skolestart er antallet af aktive CykelScore deltagere således også steget støt og vi har foreløbigt budt velkommen til mere end 100 nye skolebørn fra 0. klasse.

Vil du også cykle med?
Deltager din skole i CykelScore og cykler du endnu ikke med i jagten på registreringer og fede præmier, så er det heldigvis aldrig for sent at melde sig til. Tag blot fat på din skoles CykelScore-kontaktperson – eller skriv til info@cykelscore.dk – og få udleveret et startsæt bestående af en CykelScore-chip, et par låseknapper samt en flyer. Opret dernæst en profil på cykelscore.dk og du er straks med i efterårets store cykeldyst.