Månedens Mestercyklister

Månedens Mestercyklist blev startet i marts 2016 som et Facebook initiativ, der går ud på at sende et ekstra skulderklap til en cyklist, som af en eller anden grund er lidt ekstra sej. Det kan være, at hun/han cykler hver eneste dag i alt slags vejr, måske er hun/han en rigtig god cykelven, som får sine kammerater med på cykelture eller noget helt andet! 

CykelScores Mestercyklister       Et skulderklap i form af en biograftur for 2 personer

Månedens Mestercyklist i september 2016 blev Gry Andersen fra Fredericia, som blev nomineret af hendes far med begrundelsen: ”Normalt cykler vi ca 30 kilometer, men i sommerferien snuppede vi 116 km langs Hærvejen, hvor vi overnattede på herberger undervejs og kæmpede os gennem kriser og glædelige overraskelser..."

Ni ekstraordinære cyklister
Vores allerførste ”Mestercyklist” var Idrætslærer Linn Lykkegaard-Larsen fra Højby Skole, som fik et skulderklap i form af en biografpakke, for at være en glimrende ambassadør for CykelScore. Linn blev efterfulgt af Anne Vejstrup Madsen, som blev nomineret af hendes mor fordi ”hun har cykelkurven fuld af godt humør og livsglæde til eleverne på den skole for børn med særlige behov, hun er vikar på”.

I maj måned tilfaldt æren Anne Sandbech Jensen, som blev nomineret af hendes datter Heidi med følgende begrundelse: "Jeg vil gerne nominere min mor/mormor Anne Sandbech Jensen, som nu i 43 år har cyklet til samme arbejdsplads og i alt slags vejr. Hendes cykel er hendes et og alt, og cykelhjelmen bliver også flittig brugt. Det er der mange ældre, der kunne lære noget af." I juni var det ikke bare én, men hele to superseje cyklister der løb med skulderklappet og gevinsten, idet Rikke Nicoline Legaard valgte at nominere hendes svigerforældre, Frank Dyring og Mie Allentoft – ”cykler hundreder af kilometer om ugen, bare fordi de kan li det”. Fantastisk flot – og bestemt velfortjent med en pause i biografens mørke til det aktive par.

I juli måned tikkede der, formentligt grundet sommerferien, ikke så mange bud på velfortjente skulderklap ind – til gengæld var det nogle meget kvalificerede kandidater, som CykelScore måtte vælge imellem. Elliot Elmer Dahl lyste dog særligt klart og blev derfor sommerens mestercyklist, da han blev nomineret af hans Farmor Lonny Dahl med ordene: ”Jeg nominerer Elliott Elmer Dahl, mit barnebarn, som troligt cykler med, når han er hos mig". Lonny er absolut en af vores mest aktive CykelScore-deltagere i Fredericia Kommune, så hvis Elliot kan følge med farmor blot en gang imellem, er det absolut et skulderklap og en biograftur værd!

I august og september blev vinderne henholdsvis en meget aktiv ung dame ved navn Charlotte Løvendahl Koch fra Odense samt unge Gry fra Fredericia, som kan ses på ovenstående billede. Charlotte, som på daværende tidspunkt var højgravid blev nomineret fordi hun ”...er en flittig cyklist, som altid henter sin skønne datter Nova på cykel i børnehaven og dermed giver cykelglæden videre til næste generation”, hvilket CykelScore valgte at belønne.

I oktober måned blev præmien igen tildelt et ”makkerpar” i form af brødrene Oliver og Benjamin Petersen, som blev nomineret af deres stolte forældre med sloganet: ”I storm og slud Oliver og Benjamin skal ud”. Det kunne CykelScore altså ikke stå for og kvitterede således med et par anerkendende skulderklap og en biografpakke. Inden der for alvor stod ”jul” i kalenderen, fik CykelScore kåret årets sidste mestercyklist i udgangen af november: 10-årige Frida fra Odense, hvis mor nominerede hende med den ærlige udmelding: ”Hun er ikke altid imponeret, men gør det”. Det blev CykelScore inspireret af, for ja, når det regner og blæser og sner – og nogle gange det hele endda på én gang – så er det ikke altid ”nemt” at vælge cyklen! Indrømmet. Men når Frida kan, så kan vi andre også. Og det vil vi så fortsætte med her i det nye år, hvor vi ser frem til at skulle kåre en masse nye mestercyklister blandt vores dygtige, energiske og entusiastiske deltagere.